Waar staan wij voor

Onze visie op spelen, op een kindvriendelijke wereld en op het milieu bepaalt
in grote mate de aard van het speelgoed dat wij in de Ommekeer willen verkopen. Spelen is voor kinderen een manier om zich te ontwikkelen. Tijdens het spel leren kinderen niet alleen de wereld kennen, maar ook zichzelf, hun vermogens, hun handigheden en begrip. Spelen vormt dus een belangrijke basis in de vorming van de persoonlijkheid van een kind. Speelgoed kan een kind nog extra stimuleren tot spelen. Wij vinden het daarom erg belangrijk dat het aanbod van speelgoed voor kinderen aan hoge eisen voldoet. Hout heeft bij ons de voorkeur als basis voor speelgoed, omdat hout van nature warm aanvoelt, ruimte geeft aan de fantasie van het kind en lang mee gaat, doordat het zonodig gerepareerd kan worden. De verschillende ontwikkelingsfasen van een kind vormen voor ons ook een leidraad bij het samenstellen van het aanbod van speelgoed in de Ommekeer.

Al bijna 20 jaar vindt u bij ons betrokkenheid bij mens en milieu, die tot uiting komt in onze service, hoogwaardige kwaliteit van producten en garantie.
Het milieu proberen wij te ontzien door zeer zorgvuldig papier-, plastic- en restafval te scheiden, producten het liefst te vervoeren met onze bakfiets, maar anders met de auto op LPG-gas. We maken gebruik van de gas- en stroomvoorzieningen van Greenchoice en de cadeautjes worden mooi ingepakt in papier met het CO2 neutraal-label.Privacy bescherming

Vanaf 25 mei 2018 geldt de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG). In de hele EU geldt dan dezelfde privacywetgeving. Zonder uw toestemming mogen wij u vanaf dat moment niet e-mailen over onze producten en diensten. Ook in het verleden heeft De Ommekeer uitsluitend op verzoek van ge├â┬»nteresseerden en/of klanten mails verstuurd met informatie over nieuwe producten etc.

Wij zullen deze werkwijze ook na 25 mei hanteren.Dat betekent, dat u zich via onze website actief kunt aanmelden voor onze nieuwsbrief of in de winkel uw mailadres kan opgeven bij het aanmaken van uw klantenkaart. 

Als u dit in het verleden al gedaan heeft, hoeft u dit niet opnieuw te bevestigen. 

Wilt u uw gegevens wijzigen of zich uitschrijven voor de nieuwsbrief kunt u een mail sturen naar info@ommekeerspeelgoed.nl.           

Wij zijn ons er van bewust dat u vertrouwen stelt in ons. Wij voelen ons daardoor gestreeld. Wij zien het dan ook als onze verantwoordelijkheid om uw privacy te beschermen. Alle informatie, die u in vertrouwen met ons deelt (emailadres, telefoonnummer) zal nooit zonder uw toestemming door ons ( het hele Ommekeer-team) met derden worden gedeeld.

Meer informatie over de AVG is te vinden op de website van de Autoriteit Persoonsgegevens