Ergens in Badhoevedorp, niet ver van Amsterdam, ligt de Ommekeer.

Waar staan wij voor

Onze visie op spelen, op een kindvriendelijke wereld en op het milieu bepaalt
in grote mate de aard van het speelgoed dat wij in de Ommekeer willen verkopen. Spelen is voor kinderen een manier om zich te ontwikkelen. Tijdens het spel leren kinderen niet alleen de wereld kennen, maar ook zichzelf, hun vermogens, hun handigheden en begrip. Spelen vormt dus een belangrijke basis in de vorming van de persoonlijkheid van een kind. Speelgoed kan een kind nog extra stimuleren tot spelen. Wij vinden het daarom erg belangrijk dat het aanbod van speelgoed voor kinderen aan hoge eisen voldoet. Hout heeft bij ons de voorkeur als basis voor speelgoed, omdat hout van nature warm aanvoelt, ruimte geeft aan de fantasie van het kind en lang mee gaat, doordat het zonodig gerepareerd kan worden. De verschillende ontwikkelingsfasen van een kind vormen voor ons ook een leidraad bij het samenstellen van het aanbod van speelgoed in de Ommekeer.

Al bijna 20 jaar vindt u bij ons betrokkenheid bij mens en milieu, die tot uiting komt in onze service, hoogwaardige kwaliteit van producten en garantie.
Het milieu proberen wij te ontzien door zeer zorgvuldig papier-, plastic- en restafval te scheiden, producten het liefst te vervoeren met onze bakfiets, maar anders met de auto op LPG-gas. We maken gebruik van de gas- en stroomvoorzieningen van Greenchoice en de cadeautjes mooi ingepakt in papier met het CO2 neutraal-label.