Ergens in Badhoevedorp, niet ver van Amsterdam, ligt de Ommekeer.

Trampoline

Samen buiten spelen is leuk! In de speeltuin hebben de kinderen misschien al vaker op een trampoline gesprongen, maar met een BERG TOYS trampoline kan dit in de eigen tuin! Dat is pas schik hebben. Nodig gauw je vrienden uit en kijk wie er het hoogste kan springen! Omdat bij de keuze voor trampolines veiligheid en duurzaamheid als de belangrijkste argumenten gelden hebben wij met BERG trampolines een topmerk in huis. Alle BERG trampolines hebben een brede dikke beschermrand van duurzaam materiaal, waardoor de stalen veren ruimschoots worden beschermd tijdens het springen. De kwaliteit van de beschermrand, het waterdoorlatende doek en de volledig gegalvaniseerde frames en veren staan garant voor een lange levensduur van de trampolines. Bij iedere trampoline worden een veiligheidsinstructielabel en tips voor veilig springen geleverd. Bovendien is voor de meeste BERG trampolines een veiligheidsnet leverbaar.

Trampoline met tattoo springmat en safety net (430 cm)

Huurprijs:
per dag                                € 175,00
per 2 dagen of weekend      € 220,00
per 3 - 7 dagen                    € 295,00
borg:                                    € 250,00
kan betaald worden door machtiging te tekenen.

Bezorgkosten:
aanvangstarief:                    € 20,00
vervolgens 4 x aantal km:    € 0,75 per km.

Voor uw veiligheid wordt de trampoline altijd door ons bezorgd en opgebouwd en na de festiviteiten weer afgebroken en opgehaald.

Voor weekend geldt:
zaterdagochtend 10.00 uur – maandagochtend 10.00 uur, mits de trampoline op een afgesloten terrein staat, anders is huur voor meerdere dagen niet mogelijk.

Beschrijving: Je wilt zolang mogelijk op de trampoline blijven, maar de andere spelers kunnen van alles doen om zelf zo snel mogelijk aan de beurt te komen. Ze laten je natuurlijk de meest moeilijke sprongen maken. Met de BERG Tattoo Trampoline is er dus eindelijk een trampolinespel dat je met z'n allen speelt. Jongens en meisjes, jong en oud, ervaren of beginnende springers! Het Tattoo spel speel je met 2-10 deelnemers vanaf 6 jaar.
  
Alle technische informatie kunt u vinden op www.bergtoys.nl.