Ergens in Badhoevedorp, niet ver van Amsterdam, ligt de Ommekeer.

Spel en theater

Kinderen verwerken hun dagelijkse belevenissen in hun spel. Met attributen uit de verkleedkoffer worden ze vader, moeder, dokter, piraat of prinses. Verkleedkleren van lieveheersbeestje tot tovenaar, van koning tot heks met alle bijpassende accessoires hangen bij ons in de rekken. Wij verkopen diverse merken, zoals
Souza for kids, Great Pretenders en Rose and Romeo. Met de veilige schminck van Lyra wordt de vermomming compleet.
Ook in de poppenkast kunnen kinderen ware gebeurtenissen naspelen of worden ze aangemoedigd tot het zelf bedenken van de mooiste of wildste verhalen. Poppenkasten van hout of stof en poppenkastpoppen in vele variaties van de merken Haba, Sigikid, Trullala, Ostheimer en Folkmanis vindt u in onze winkel. Ook de grote handpoppen van Living Puppets wonen bij ons.
 

Jeugdcircus
Kinderen worden ware artiesten als zij zich bekwamen in verbluffende goocheltrucs of wervelende jongleeracts. Balanceren op de slappe, brede band van Slackline of jongleren met vuurkegels. Voor velen zullen die activiteiten dromen blijven. Maar het hooghouden van een Chinees bordje, de diabolo laten rollen, fietsen op een éénwieler of jongleren met 3 of 4 ballen is met wat oefenen veel eerder te bereiken. Wij hebben een uitgebreide collectie jongleerartikelen en een aantrekkelijk aanbod voor leden van het jeugdcircus. We hebben eenwielers van goede kwaliteit in 3 maten en vele kleuren op voorraad. Uiteraard maken wij de zadelpen op maat en stellen de fiets goed af voor de nieuwe artiest.