Speelgoed

In ons pand van 400 m┬▓ vindt u onze winkel en werkplaats. Wij bieden een zeer groot aanbod aan speelgoed, geselecteerd op leeftijdscategorie en op speelwaarde, zoals fantasierijk, educatief, constructief, onderzoekend, rollenspel, uitdagend, creatief, stimulerend en uitnodigend tot samen spelen.

Op deze website vindt u onder het submenu categorie├źn met toelichting om u te informeren over wat u bij ons in de winkel kan verwachten. Maar eigenlijk is het slechts een tipje van de sluier die we oplichten, we willen u vooral nieuwsgierig maken om bij ons in de winkel te komen kijken naar onze collectie en u te laten verrassen. De collectie is ook voortdurend in beweging, omdat wij altijd op zoek zijn naar leuke nieuwe producten, die bij ons en onze klanten passen.

Als u echter niet in de gelegenheid bent om op een moment onze winkel te bezoeken, schroom dan niet ons te bellen en te informeren of wij hebben wat u zoekt, of dat voor u kunnen verzorgen.
Wij hebben geen webwinkel met winkelmandje, omdat wij graag onze klanten persoonlijk adviseren. Maar als dat gewenst is, kunnen wij uw aankoop wel opsturen.