Ergens in Badhoevedorp, niet ver van Amsterdam, ligt de Ommekeer.

Onze winkel

Welkom op de website van de Ommekeer.
De Ommekeer is de ruime, sfeervolle winkel van Carla Biemans en Jaap de Wit, gevestigd in een pand van 400m2. Zij hebben sinds 1992 de keus gemaakt alleen te willen werken met grondstoffen en producten, die zo min mogelijk belastend zijn voor het milieu.

Dit heeft geresulteerd in een breed scala aan activiteiten:

  • Het verkopen van speelgoed van hout en andere natuurlijke materialen aan particulieren, maar ook aan kinderopvang en onderwijsinstellingen en bedrijven.
  • De verkoop van boeken, spellen, ansichtkaarten, verzorgingsproducten van Weleda en sfeermakers voor in huis, zoals zoutlampen, verlichting en decoratiemateriaal.    
  • Het bewerken van Europees hardhout, o.a. eiken, voor het maken van speeltoestellen, zoals schommelframes of zandbakken. De gebruikte houtsoorten kunnen onbehandeld buiten gebruikt worden.  In de eigen werkplaats wordt kleinschalig speelgoed geproduceerd (o.a. stelten)  speciaal speelgoed op maat gemaakt en aangepast voor professioneel verbruik (kinderopvang, scholen...). En uiteraard kunnen wij uw speelgoed ook repareren.
  • Het verkopen van AURO natuurverf aan particulieren en professionele verbruikers.
  • Verhuur van spellen voor binnen en buiten, en  van trampolines, voor kinder-, familie- of bedrijfsfeesten.Op onze website willen wij u informeren over wat u bij ons in de winkel kan verwachten. Maar eigenlijk is het slechts een tipje van de sluier die we oplichten. We willen u vooral nieuwsgierig maken om bij ons in de winkel te komen kijken naar onze collectie en u te laten verrassen. De collectie is ook voortdurend in beweging, omdat wij altijd op zoek zijn naar leuke nieuwe producten, die bij ons en onze klanten passen.Als u echter niet in de gelegenheid bent om op een moment onze winkel te bezoeken, schroom dan niet ons te bellen en te informeren of wij hebben wat u zoekt, of dat we het voor u kunnen verzorgen.Wij hebben geen webwinkel met winkelmandje, omdat wij graag onze klanten persoonlijk adviseren. Maar als dat gewenst is, kunnen wij uw aankoop wel opsturen.

Ook hebben wij een verzoek aan u als bezoeker van deze website en van onze winkel:
Bent u tevreden? Zo ja zegt het voort. Heeft u suggesties, laat het ons weten, zodat wij ons kunnen inspannen verbeteringen aan te brengen.