Ergens in Badhoevedorp, niet ver van Amsterdam, ligt de Ommekeer.

Nieuws

Zeer gewaardeerde klanten van de Ommekeer, Door de afgekondigde maatregelen kunnen wij jou de komende tijd helaas niet meer in de winkel ontmoeten. Maar jou persoonlijk adviseren over een passend cadeau(tje) kan natuurlijk altijd! En het mooi inpakken en zorgen dat het op tijd bezorgd wordt kan natuurlijk ook! Wij hebben daarvoor het volgende bedacht:
 • Telefonisch of per mail zijn wij bereikbaar voor advies. We kunnen foto’s sturen van leuke cadeaus of video bellen. In ieder geval vanaf 15 t/m 31 december en weer vanaf 12 januari 2021.
 • Jij maakt je keus.
 • Na ontvangst van betaling zorgen wij voor de bezorging.
  • Woon je binnen een straal van 20 km van de winkel, dan zorgen wij persoonlijk voor bezorging met onze bakfiets of de auto (dus altijd op tijd!!!)
  • Voor bezorging verder weg zijn wij helaas ook afhankelijk van Post-NL, dus kunnen wij de bezorgdag niet garanderen.
  • Voor beide opties geldt:
   boven € 25,00 is de bezorging gratis,
   anders € 7,25 bezorgkosten.
De afgelopen maanden hebben wij gemerkt dat jullie de Ommekeer zijn blijven steunen. Daar zijn wij heel dankbaar voor. Wij zullen alles in het werk stellen jullie vertrouwen in de Ommekeer waard te zijn.
 

Koop lokaal, nu wel even via mail !


De hele situatie in Nederland en de wereld blijft nog steeds wennen, maar als we goed zorgen voor elkaar gaan we het redden!

Wij wensen jullie in ieder geval
een goede gezondheid en energie
om deze bijzondere tijd het hoofd te bieden!

Mooie feestdagen!
warme groeten,
Jaap en Carla