Ergens in Badhoevedorp, niet ver van Amsterdam, ligt de Ommekeer.

Kinderopvang, scholen en bedrijven

Naast het verkopen van speelgoed aan particulieren, is de Ommekeer gericht op het leveren van speelgoed en ontwikkelingsmaterialen aan iedereen die met kinderen werkt. U kunt hierbij denken aan kinderdagverblijven, voor- en naschoolse opvang en scholen, maar ook aan fysiotherapeuten, logopedisten en kindercoaches. Kijk onder Kinderopvang en Scholen voor toelichting van onze expertise en voorbeelden van materialen.
Voor de inrichting van een kinderopvang-groep, een klaslokaal of bibliotheek is het ook mogelijk om meubels te laten restaureren of nieuwe meubels op maat te laten maken. Kijk voor voorbeelden bij Maatwerk.

Voor kinderopvang en scholen heeft de Ommekeer een bescheiden webwinkel. 

Deze webwinkel vindt u onder de naam: www.plusschoolleverancier.nl


Bedrijven
In onze winkel vindt u prachtige geboortecadeaus als u een jonge vader of moeder binnen het bedrijf iets moois wil schenken. Tevens kunnen bedrijven bij de Ommekeer terecht voor sinterklaascadeaus en door onze collectie Weleda en decoratieve materialen ook voor kerstgeschenken voor uw medewerkers. En er zijn in een bedrijf natuurlijk vaker feestelijke gelegenheden, die om een klein aardigheidje vragen.
Kijk onder Bedrijven voor voorbeelden of bel gerust voor de mogelijkheden voor uw bedrijf.