Ergens in Badhoevedorp, niet ver van Amsterdam, ligt de Ommekeer.

Folders

Ommekeer speelgoedfolder
Bekijk hier de Ommekeer folder met een greep uit het assortiment. Uiteraard zorgen wij ervoor dat de artikelen op voorraad zijn. Informeer echter, om teleurstelling te voorkomen even naar de voorraadpositie, als u van plan bent speciaal voor 1 artikel naar de winkel te komen. Huidige prijzen kunnen afwijken van genoemde prijzen in de folder.

HABA  folder
Bij de Ommekeer vindt u o.a. een grote collectie speelgoed van het merk HABA. HABA maakt al meer dan 75 jaar het mooiste speelgoed en heeft een uitgebreid assortiment aan spellen, lappenpoppen, knikkerbanen, Terra Kids buiten-ontdekspeelgoed, houten blokken, babyspeelgoed, sieraden, strandspeelgoed en kinderkamer-accessoires. 
Een greep uit het assortiment van HABA kunt u bekijken in deze folder.

Nieuwsbrief
Een aantal keer per jaar houden we u op de hoogte van leuke nieuwe producten, acties en aangepaste openingstijden tijdens vakantie en sinterklaastijd door middel van onze nieuwsbrief. Op de pagina Welkom kunt u zich inschrijven voor onze nieuwsbrief. Klik hier voor de laatste nieuwsbrief. Ons privacybeleid kunt u lezen op de pagina "Waar we voor staan".

Cursusfolder
Zowel in het voorjaar als in het najaar verschijnt een cursusprogramma in de nieuwsbrief, dat we u per mail kunnen toesturen. Lees meer over het cursusaanbod op de pagina Cursus.