Ergens in Badhoevedorp, niet ver van Amsterdam, ligt de Ommekeer.

Decoratie

Wij verkopen  veel mooie decoratie-artikelen  van hout en kado’s  van natuurlijk materialen. Van Atelier De Noest: wand- en nachtlampjes, wissellijsten in A3- en A4- formaat, tevens lampen om posters in te kunnen wisselen. En uiteraard de silhouetlamp van de Noest.
Deze lamp kunt u voor elk seizoen en elke gelegenheid aanpassen met verschillende, los verkrijgbare, silhouetten van sprookjes, seizoenen en jaarfeesten.

Om verjaardagen extra feestelijk te maken, hebben we de verjaardagsring van Grimm’s op voorraad met diverse figuurtjes en cijfers om in te steken. De kaarsjes, uitnodigingen, bordjes, bekers, tafelkleden en vele spelsuggestie voor de kinderfeestjes kunnen we natuurlijk ook leveren.
Bovendien verhuren wij ook spellen voor feestjes: zie onder verhuur/onze verhuursite.

Voor kerst hebben wij met name van Ostheimer diverse mooie kerstgroepen, waarvan alle onderdelen los verkrijgbaar zijn. We hebben mooie mineralen, sterrenbeeldstenen, geluksflesjes en heel veel andere kleine vrolijke cadeautjes hebben, ook geschikt voor volwassenen. Zoals ook de mooie regenboogkristallen in vele maten en vormen.  
De welbekende houten dierenklokken van KooKoo; met de lieflijke vogelgeluidjes of de herkenbare boerderijdieren.
We hebben ook een grote collectie ansichtkaarten: kinderkaarten, sprookjeskaarten, bloemenkaarten, geboortekaartjes, wenskaarten voor volwassenen en posters.