Ergens in Badhoevedorp, niet ver van Amsterdam, ligt de Ommekeer.

Buitenspeelgoed

Buiten rennen, verstoppertje spelen, voetballen en touwtje springen. De meeste kinderen vinden dat heerlijk.
Maar ook spelen met de wind met de mooiste, grootste vliegers, hoelahopen met een houten hoepel, diaboloën of spelen met elkaar met het croquetspel, de kegels of zaklopen. Maar ook het succesvolle Ogosport, 2 frames van stevig PU-schuim, bespannen met bi-elastisch nylon-net voor balversnelling. Prima spel voor oog-handcoördinatie, alleen of met zijn tweeën te spelen. Kijk snel naar het filmpje en wordt net zo enthousiast als wij.Rondtollen of zachtjes wiegen in de bijzondere Bilibo, of is het toch een poppenwieg, nee een waterbak, of nee het is het schild van een schildpad.


 
Bovendien heeft de Ommekeer ouderwets Hollands speelgoed zoals knikkers, elastieken twist, bellenblaas en natuurlijk onze stelten uit eigen werkplaats. Voor aan het strand, in de zandbak of de tuin een ruime sortering scheppen, harken, bezems en emmertjes. Voor het echte tuinwerk mag een goede kruiwagen niet ontbreken, maar met een step, driewieler of skippybal kun je je buiten ook heerlijk uitleven.
Voor de oudere kinderen hebben we de Slackline, een spanband tussen 2 bomen, om te leren balanceren en lopen op het “slappe” koord. En onze eenwielers zijn van prima kwaliteit, op voorraad in 3 maten en vele kleuren. Uiteraard maken we de fiets op maat voor de nieuwe artiest.