Ergens in Badhoevedorp, niet ver van Amsterdam, ligt de Ommekeer.

Bedrijven

De laatste jaren heeft de Ommekeer ook steeds meer bedrijven en instellingen als klant mogen verwelkomen.

In onze winkel is dan ook een keur aan prachtige geboortecadeaus te vinden voor collega’s of de directieleden, die aan een jonge vader of moeder binnen het bedrijf iets moois willen schenken. Voor grote organisaties verzorgen wij ook een “standaard”-geboortecadeau, een mooi pakket met één of meer geschenken voor moeder en kind.

Voor een geslaagd Sint Nicolaasfeest kan de Ommekeer ook een grote rol vervullen.
Wij hebben jarenlang ervaring met het leveren van Sinterklaascadeaus aan bedrijven. In overleg met de klant verzorgen wij een op maat gemaakte catalogus met cadeau-ideeën per leeftijd en volgens gewenst prijsniveau. Nadat de ouders hun keus hebben gemaakt voor hun kinderen, pakken wij alles mooi in, voorzien van alle namen voor de Sint. Deze werkwijze heeft zich bewezen, getuige de tevredenheid van onze klanten.

Ook  kerstgeschenken verzorgen wij met dezelfde zorgvuldigheid. Zo kunnen wij uit ons uitgebreide assortiment bijvoorbeeld mooie kristallen hangers, notenkrakers, kaarsenstandaards of een bijzonder boek leveren. Ook de verzorgingsproducten van Weleda lenen zich bij uitstek voor deze gelegenheid.

Er zijn in een bedrijf natuurlijk vaker feestelijke gelegenheden, die om een klein aardigheidje vragen. Vanaf € 0,25 kan de Ommekeer leuke cadeautjes leveren voor deze bijzondere momenten. Bel gerust voor de mogelijkheden.