Ergens in Badhoevedorp, niet ver van Amsterdam, ligt de Ommekeer.

Baby en Peuter

Voor de allerkleinsten is het vooral van belang speelgoed aan te bieden om de zintuiglijke ontwikkeling te stimuleren, dus de eerste zonnekindpopjes, zoals zachte flanellen knuffellappen en badstof knuffelpopjes om op te sabbelen, rammelaars met of zonder zachte belletjes, box- en kinderwagenhangers, stoffen blokken en zachte ballen. Het oude Nederlandse merk AmbiToys,  met kunststof speelgoed voor de allerkleinsten zoals de sleutelbos of de dubbele zon, is gelukkig weer leverbaar.

Ten behoeve van de ondersteuning van de grovere motoriek, zoals het kruipen en de eerste stapjes, heeft De Ommekeer duw- en trekspeelgoed, loopkarren en duwstokken. Maar ook een roetsjbaan met auto's of grote ballen en kralenstructuren.
De eerste puzzels, spellen, houten stapelkubussen en houten dieren zijn ruimschoots aanwezig voor de peuters. En ook de eerste knutselmaterialen, zoals bijenwaskrijt, kleurpotloden en vingerverf van veilige samenstelling, hebben wij in de winkel. De eerste bordjes, bekers en bestek van melamine vindt u bij ons met illustraties uit de boeken van Elsa Beskow en van het merk HABA.